Tervetuloa!


Enpä olisi arvannut, että koiraharrastukseni etenee tähän. Olen ryhtymässä kasvattajaksi. Nämä mahtavat hännänhuiskuttajat kietoivat minut pikkuvarpaansa ympärille ja veivät mennessään. Kennelnimen myötä aloitan uuden blogin, joka tulee toimimaan myös kotisivunani. En ainakaan tällä hetkellä ole ajatellut perustaa muuta erillistä kotisivua. Bloggaaminen on mukavaa ja helppoa. 

Uuden blogin aloittaminen aiheuttaa ristiriitaisia tunteita. Kirjoitin edellistä blogia "Tassunjälki sydämessä ja sata sohvalla" noin kuusi vuotta. Kåre oli blogin alkaessa teini-ikäinen pojankloppi. Jossakin vaiheessa mukaan liittyi Viggo. Mitä kaikkea olenkaan kuudessa vuodessa oppinut ja käynyt läpi! Olen iloinen, että kirjoitin osan kaikista koiramaisuuksista muistiin. Voin aina palata ajassa taaksepäin :) 

Tämä blogi on itseasiassa myös jatkumoa tuolle ajanjaksolle. Täällä me elellään vielä samassa kaupungissa ja samassa talossa kuten ennenkin. Kasvattajasuunnitelmat tuovat elämään vain erilaisia näkökulmia ja tavoitteita kuin aikaisemmin. Koen eläväni hyvin mielenkiintoista ja mielekästä aikaa. 

Tervetuloa seuraamaan :)

Kommentit

Suositut tekstit