ViggoPihakoira kasvaa ja kehittyy hitaasti. Viggolla on nyt ikää noin kolme ja puoli vuotta. En voi olla henkäisemättä ihastuksesta. Poitsussa alkaa olla kaikki kohdallaan, eikö vaan :)

Kommentit

 1. On se Viggo kyllä komee rotunsa edustaja! Ja ylpeänä uskallan tässä todeta olevani sen kasvattaja...niin ne vaan vuodet vierii ja koirat kasvaa. Viggo näyttää aikas valmiilta nyt=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulta tulee upeita koiria ja Viggo on yksi niistä :) Terve ja muutenkin mukava kaikinpuolin. Valtavan iloisia olemme tästä jätkästä!

   Poista
  2. Kiitos Mia, hiljalleen on eteenpäin menty =) Aikaa ja malttia tarvitaan koirankasvatuksessa rutkasti kuin myös niitä ihania ihmisiä jotka ne pennut sitten aikuisiksi koiriksi kasvattavat=)

   Poista
  3. Olen huomannut, että ajatusten on oltava kiinni tässä hetkessä sekä tulevaisuudessa. On funtsittava mihin kasvatustyöllä tähtää. Mitään ei saa heti ja nyt tehdyt päätökset vaikuttavat tulevaisuuteen :) Luonto tekee sitten oman osuutensa. Niitä ihania ihmisiä toivon omalle tielleni myös. Aika monta olen pihisten myötä tavannutkin :)

   Poista
 2. Titolla meni myös kasvaa ja kehittyä täysiin mittoihinsa tuo kolme ja puoli vuotta, noin suurin piirteen. Nyt odottelen, että Axu kasvaisi myös. Näyttää menevän niin, että suurin osa uroksista vaatii sen reilun kolmen vuoden, ellei jopa lähes neljä vuotta kehittyäkseen täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, kun pihisuroksia seurailee. Oikeanlaiset raamit löytyvät vasta kolmen vuoden korvilla. Minun mielestä se on aika hienokin juttu, kun esimerkiksi yhdistelmiä suunnittelee. Kannattaa rauhassa katsoa millainen koirasta kasvaa. Terveys, ulkonäkö, luonne, sisarukset :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit