Siellä musti missä muutkin koirat

On olemassa koiria, jotka viihtyvät itsekseen lekotellen. Pihakoira ei taida sellainen. Sillä on taito liimautua kylkeen ja olla joka paikassa mukana. Jos samassa taloudessa on useampi pihis, perässäsi kulkee koko lauma. Ainakin meillä.


Viggo, Kåre ja Iiris keskellä keittiön lattiaa. Aamulenkin jälkeen oli uusintakahvin aika ja samalla mietimme mieheni kanssa suunnitelmia pyhäpäivälle. Meillä alkaa olla nyt se tilanne, että olemme usein kaksin, kun tenavat ovat isoja ja omilla teillään. Minä niin rakastan näitä rauhallisia hetkiä....

Havahduin suunnitelmien lomassa siihen, että kolme pihistä läjääntyi ihan liki, päivän ensimmäisiä unosia ottamaan. Sitä paitsi tie jääkaapille käy juuri tuon kasan ohi.

Eilen saimme vieraisille tosi kivoja tyyppejä, Juvosen Jaanan ja suloisen Pippun. Oli älyttömän kiva nähdä ja jutella pihakoirista. Koirat tulivat hyvin toimeen keskenään ja Viggo taisi olla rinta rottingilla vielä tänä aamunakin :) On se harmillista, että moni hyvä tyyppi asuu niin kaukana. Tälläisia kahvitteluja voisi harrastaa paljon useammin. 
Jostain syystä kaikki kuvat jäivät ottamatta, vaikka kamera oli keittiönpöydällä valmiina. Pöh!

Oikein mukavaa Pyhäinpäivää ja Halloweeniä jokaiselle! 


Kommentit

 1. Halloweenia teille myös! :)
  Niinpä Nyt kun asuu täällä kaukana kaikesta, niin eipä noita muita pihiksiä ja niiden immeisiä juuri näe. Tänään itse asiassa tuli mieleen, et on varmaan käytävä Jyväskylässä sitten kun siellä josksu järjestävät pihistreffit. Täällä Kuopiossa ei taida muita olla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, te ootte nyt ikään kuin maapallon toisella puolella ;) Vaikka pihisten määrä on viime aikoina lisääntynyt, ei niitä silti joka paikassa ole.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit