Siistimistä

Oiskohan tästä kuukausi aikaa, kun elvistelin, että meidän koirilta ei lähde karvaa ja lattiat pysyy kivasti siisteinä. No, nyt se on täällä. Karvanlähtöaika. Ensin pölisemään alkoi Viggo ja nyt Kåre. En ole koskaan pysähtynyt miettimään minkä ikäisenä koira aloittaa karvan vaihdon. Iiris ei nimittäin vielä pölise.

Tänään otin koko konkkaronkan käsittelyyn ja kävin turkin lisäksi läpi kynnet. Kårelta napsin ne lattialla mutta kahden nuoremman kanssa ollaan siirrytty "pöydähoitoon". Tämä ihan sen takia, että Iiris oli kova tyttö laittamaan hanttiin. En uskaltanut puristaa pentua niin kovasti, että se olisi ollut kiemurtelematta. Sain Maikilta vinkin leikata kynnet pöydällä samaan malliin kuin hevosilta putsataan kaviot. A vot! Homma alkoi luistaa ja nyt leikkaan Viggonkin kynnet pöydällä, koska se on paljon helpompaa. Sitäpaitsi pöytätreeni ei ole koskaan pahitteeksi.


Viggo odottaa vuoroaan. Palkintona tänään oli popcorneja.

Kommentit

  1. Axulla on alkanut vasta nyt sykyllä tuo karva irtoamaan. Ei paljoakaan ole lähtenyt aikaisemmin. Eilen itse asiassa huomasin silittäessä, että pikkusella alkaa olla aika hyvä karvapeite. Ei enää ihan niin ohkanen kuin vielä keväällä, alkaa tareta paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Iiriksellä tuntuu olevan jo nyt aika tukuisa karva. Sen emällähän on pohjavilla eli en ihmettele vaikka sitä löytyisi Iirikseltäkin. Vaan ei näistä pennuista vielä osaa sanoa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit