Kolme yötä Jouluun on...


Joulu alkaa olla ovella. Tänä vuonna olen saanut valmistella sitä kaikessa rauhassa. Opiskelijaelämän etuja. Työelämässä sairaalan huiskeessa rauhoittumiseen jäi muutama päivä. Eihän se mihinkään riitä...

Loma alkoi viime viikolla ja siitä lähtien olen huushollannut verkkaiseen tahtiin. Minulle ei joulu tule, jos sitä ei tee. Komerot jätän kyllä suosiolla rauhaan mutta juhlan tuntu pitää olla. Etukäteen leivotut piparit on kyllä jo syöty ;)

Tämä joulu on Iiriksen ihka ensimmäinen. Neiti on aika tehokas liikkeissään ja tuntosarvet jatkuvasti ojossa, jos jotain kivaa tapahtuisi. Mietin, että näinköhän se roikkuu joulukuusen koristeissa kaiket ajat ja pistää hopeanauhat pilkkeiksi. Väärin luulin. Kuusi kannettiin (kasattiin) tupaa pari päivää sitten. Koristeluvaiheessa olkitähdet saivat kyytiä ja muutaman kerran keskusteltiin näpistyskiellosta. Pienet pihakoirat ovat kuitenkin varsin oppivaisia. Nyt kuusi saa olla rauhassa.

Oikein rentoa ja tunnelmallista Joulua kaikille!Kommentit

 1. Ihanaa joulua teillekin ja vauhdikasta uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja :) Tämä vuosi on ollut mielenkiintoinen, uutta vuotta odotellessa. Toivottavasti se tuo mukavia ylläreitä tullessaan!

   Poista
 2. Mukavaa joulua sinne teille myös! o<:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Kauppareissulta juuri tulin ja selvisin ilman harmaita hiuksia. Täällä meidän kulmilla venäläiset tekevät omia jouluostoksiaan eli porukkaa riittää. Nyt kuppi kuumaa teetä....

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit