Perunan keittämistäMuistatteko, kun lapsena uimakoulussa keitettiin perunoita? Kasvot laitettiin veden alle ja puhallettiin ilmakuplia niin että pörinä kävi.

Meidän Iiriksellä on tällainen pörinäharrastus. Ihmettelin joku aika sitten, että miksi koirien ruokapaikka lainehtii vedestä. Juoma-astia oli paikoillaan eikä lammikko haissut pissiltäkään. Arvoitus ratkesi itsestään, kun näin Iiriksen eräänä päivänä kauhomassa juoma-astiassa. Se yritti metsästää vedessä lilluvaa pientä roskaa. Kun tassutaktiikka ei tuottanut tulosta, pentu pisti puoli päätä veteen ja sitten alkoi pörinä! Se yritti napata roskaa hampaillaan ja puhalsi ilmakuplia nenän kautta. Pörrrrrr... Pihismäistä kekseliäisyyttä.


Kommentit

  1. Meillä Tyralla on just sama harrastus...sen motiivi on "se "roska" joka (yllätys-yllätys) saattaa ehkä olla syötävää?? Oma ahne tylleröni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ei sitä koskaan tiedä mikä herkkupala veteen on tippunut :D Mikä lie Iiriksen motiivi onkaan. Ahneus on varteenotettava vaihtoehto. Jääkaapin naksahdus rekisteröidään hyvin kaukaa...

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit