Tervetuloa Doris

Elämässä tulee joskus eteen kaikenlaisia yllätyksiä. Yksi ihannimmista on ehdottomasti Doris, Nybygårds Dyktige Dagny. Olin ajatellut, että seuraavan koiran aika joskus vähän myöhemmin mutta välillä palaset loksahtelevat arvaamatta kohdalleen. Mahtavaa!

Doris on sopeutunut meidän laumaan ihailtavan hyvin. Se on reipas pentu, joka vain asettui taloon. Iiriksen kanssa ne ovat löytäneet yhteisen sävelen ja tälläkin hetkellä on menossa leikki vanhan pyyhkeen kanssa. Viggo on kohteliaan utelias. Kåre haluaa tapansa mukaan pitää välimatkaa, se lämpenee pennuille aina hitaasti.

Olen korviani myöten ihastunut tähän pentuun. Lupasin, että meistä tulee hyvä tiimi. Mulla on mennyt pari päivää lattialla istuen, möyrien ja pennun touhuja katsellen. Doris on siitä hauska, että se napittaa takaisin suoraan silmiin ja tuntuu, että sen päässä raksuttaa koko ajan. Voi minkä tarkkailun alaisena itse olenkaan... Koirien kanssa eläminen on aika luksusta, vaikka hyvin moni on pyöritellyt päätään koirien määrän lisääntyessä. On jopa kysytty, että perustanko eläintarhan? Jätin vastaamatta. Jollakin on elämäntapana matkustaminen, joku muu kerää antiikkia tai satsaa silikonirintoihin. Jokainen tavallaan, minä olen onnellinen näin.

Ihanaa kesää!


Siisteystreenejä. Emännällä nopeus on valttia. Täytyy olla jo kengät jalassa, kun pentu herää ja ruokailee. Se tulee just!

Doris spurttailee ja leikkii.


Iso osa ajasta menee vielä nukkumiseen. Ihmisen kainalo on hyvä paikka tai sitten oma pesä. Ostin Dorikselle ihan uuden ja oman pesän mutta leidin mielestä vanha ja käytetty oli parempi. Koiranhajuinen.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Kukka 😊 Pitää oikein varoa ettei pääse kieputtamaan meitä hännän ympärille!

   Poista
 2. Suloinen pikkuotus, onnittelut pennusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellisia ollaan 😊 Kun joskus innostut autoilemaan, käydään taas porukalla Hamina-sightseeingillä.

   Poista
  2. Pitää yrittää tehdä reissu sinne. Nyt on vain ongelma minne pystyn majoittumaan poikien kanssa. Tämmöset paikat vähissä :D

   Poista
  3. No joo, koirien kanssa onkin tämä probleema....

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit