Hyvää Joulua!


Enpä vuosi sitten tiennyt, että tänä jouluna meillä on neljä pihistä laittamassa minun kanssani joulua. Niin onnellisesti kuitenkin kävi, että Doris muutti alku kesästä tänne Haminaan. Voi minkälainen kultakimpale se onkaan! Olen hyvin tyytyväinen Doriksen ulkonäköön ja luonteeseen. Se on mamman rämäpää mussukka, joka myös aiheuttaa tempauksillaan mammalle ylimääräisiä sydämen tykytyksiä. Tiedättehän J.Karjalaisen biisin Doris? Mitä jos nimi onkin enne? Ihana Doris!

Nyt elellään jouluaaton aattoa. Jätin mieheni keittiöön keittämään porkkanoita ja istahdin hetkeksi kirjoittamaan teille joulutervehdystä. Ansaittu tauko mielestäni. Onhan tässä perheelle joulua laitettu ja kaikki on viimeistä silausta vailla valmis. Nii! Onneksi olen oppinut vuosi vuodelta karsimaan turhaa hössöttämistä. Mutta eihän se joulu tule, jos ei sitä edes pikkasen tee. Pihikset ovat muuten kovasti auttaneet joulun tekemisessä. Eniten niitä kiinnosti mitä löytyy sohvan alta, kun siirtelin sitä ennen imurointia. Likaisia sukkia, karanneita koiran nappuloita, rikkinäisiä leluja ja puoliksi syötyjä luita. Kaikenlaisia aarteita siis. ;)

Taidan ottaa toisen mukin kahvia ja lähteä mieheni seuraksi keittiöön. Kohta saan nostaa jalat kunnolla seinälle.

Kiitos kuluneesta vuodesta teille jokaiselle, jotka olette kanssani koiramaisia juttuja jakaneet. Erityisterveiset ja kiitokset lähtevät Löfbergin Jaanalle ja Laineen Terhille. Olette siloittaneet monta kuoppaa ja mutkaa!

Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit