Herkulliset rintafileet

Doris, meidän vauhdikas villikkoprinsessa, viihtyi tänään vähän liiankin hyvin kuusen juurella oksien kätköissä. Jos on liian hiljaista, homma on vähän niin kuin lastenkin kanssa. Kannattaa käydä katsomassa.

Villikko prinsessa hiipi ja tutki ja teki hassuja pyrähdyksiä vanhojen sahapukkien välissä. Jotain se nappasi ja sitten paineli rinta rottingilla minua karkuun.

Se "jokin" kannettiin sisälle asti ja suoraan omaan pesään talteen. Olen sen verran inha emäntä, että menin perässä ja kaivoin ihanuuden Doriksen kidasta pois.

Voila!! Päätön Tintti! Juu, pihakoira metsästää edelleen. Vietti on vahva ainakin kaikissa meidän omissa.Kommentit

 1. Kunnon pihakoira pitää pihan puhtaana...tintillä tais olla jotain vialla, tai sitten se Doris osaa jo lentää???

  Vuosia sitten kun vierailin Skånessa pihakoirakasvattajien luona, istuimme iltaa ulkosalla terassilla, kera ihmisten ja koirien...näin jotain aika sykähdyttävää. Heillä oli tapana ruokkia pikkulintuja, pikkulinnut tulivat ottamaan ruokaa minunkin kädestäni...pihakoirat (mukana Doriksenkin sukua)katselivat ihan rauhassa ja tietysti suurella mielenkiinnolla lintuja ja niiden ruokailua. Näemmä sellainenkin yhteiselo sujuu, hämmästyttävää kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti tintti oli jollain tapaa sairas ja mietinpä sitäkin, että oliko tipu jo valmiiksi kuollut. Voihan Doris loikkia senkin takia, etten minä vaan saa herkkupalaa!

   No jopas, yhteiselo lintujen kanssa :) Jännä ajatella, kun yleinen mielikuva ainakin mulla on, että sytkähtävät metsästämään kaikenlaista....

   Poista
  2. Mitäs jos sillä oli vaikka lintuinfluenssa? Siis tintillä...

   Ja juu, minunkin mielikuvani on että lintujahti olis meilläkin käynnissä;) eihän pihakoira ihan lintukoirasta taida mennä, mutta kaikki liikkuva kyllä niitä kiinnostaa. Doriksen isoäiti on kuulemma erikoistunut oraviin...

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit