Saisko olla savea tai vanhaa heinää?

Lumet sulaa ja alta paljastuu koirankakkojen lisäksi kaikenlaisia maan antimia. Meidän koirilla on omat herkkunsa, kuten vanhat heinät, sammal ja savi. Jonkun mielestä saven ja heinien syönti viittaa johonkin puutostautiin tai ongelmaan mutta vaikka kuinka omaa laumaani tuijotan, näen ainoastaan hyvinvoivia koiria. Edelleen on ratkaisematta sekin visainen kysymys miksi koirat syövät ruohoa.... Kukaan ei tiedä varmasti. Olen sen verran vanhanaikainen tai maanläheinen, että ajattelen niiden itse tietävän. Pysyypä bakteerikanta ja toivottavasti myös vastustuskyky hyvänä.

Ihmisten hyvinvointipuolella on jo pitkään puhuttu maitohappobakteereista ja probiooteista. Näitä ihmeellisiä probiootteja on kuulemma homejuustoissa kuten camembertissa. Ajatelkaa miten ihana syy nauttia homejuustoja. Se on vain puhdasta probioottitankkausta. ;)

Mutta joo... Viikonloppu se on täällä taas. Kattelin just olkkarin lattiaa, jossa lojuu palasiksi pilkottu voirasia. Tytöt tehneet postimerkkejä. Mun täytyy varmaan alkaa leikkiä kerääjää ja sitten keitän kahvit.
Viikonloppua!Kommentit

Suositut tekstit