Sadepäivän kuulumisia


Lötkö päivä kuten näkyy. Ei oikein kehtaa kertoakaan miten laiskoja ollaan tänään oltu. 
Aamupala, haahuilua yöpaidassa, kohta pitkille päikkäreille, herätessä koirat pissille, kahvia..... koska kaikkialla tuntui niin hiljaiselta (yleensä jotain koiramaisia ääniä kuuluu), kävin katsomassa mitä jengi puuhaa. Ahaa, koko lauma paineli takaisin päikkäreille. Meillä on tänään sama fiilinki elikäs lötköysfiilinki. Ei ihme, koska ulkona sataa, taivas on harmaa ja jossain kauempana rymisteli ukkonen. 

Ai niin, näyttää nyt vahvasti siltä, että Werna on tiine. Olen sen vatsan seutua tiiraillut ja vatsa näyttää leviävän ja pyöristyvän somasti. Ajattelin ensin käyntiä ultrassa mutta toisaalta miksi kävisin, kun tiineys näkyy jo. Pentujen lukumäärä tulee olemaan myös yllätys, koska en harrasta röntgenkuvausta ellei sille ole terveydellistä tarvetta. Odottelemme jännittyneenä heinäkuun ensimmäiselle viikolle. 

Pentueestahan pyrin jättämään itselleni jalostuskäyttöön uroksen sekä nartun riippuen ihan siitä millaisia palleroisia sieltä tulee. Jos joku kokee olevansa kiinnostunut sijoituskoirasta ja haluavansa tehdä yhteistyötä kanssani, voi miettiä myös sijoituskoiravaihtoehtoa.  Kerron lisää siinä vaiheessa lisää, kun tapaan pennusta haaveilevia perheitä. 

Kommentit

Suositut tekstit