Ulkoilua

Pennut ovat alkaneet ulkoilla päivittäin. Maailma on suuri ja jännittävä. Äänet ja hajut ovat erilaisia kuin kotikeittiössä ja tilaa riittää silmän kantamattomiin. Pienen pennun näkökulmasta maailma on varmasti ääretön. Kaikki juoksevat hienosti luokse, kun kutsutaan ja Werna leikittää pentujaan.Kommentit

 1. Kiitos blogistasi. Luin koko A-pentueen tarinan ja voi sanoa ettei pihiskuumeeni todellakaan laskenut ☺ Tapaamme vielä pari pihisperhettä pääkaupinkiseudulla ennen kuin teemme päätöksen rodusta. Koiran hankkiminen on nyt ollut kypsymässä niin kauan että varmoja aletaan olla, mutta kiirettä meillä ei ole. Olisi mukava olla yhteydessä jos/kun tanskalais-ruotsalaisten pihakoiraan päädymme. Terveisiä pennuille ja onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että viihdyt blogin parissa. :)
   Pihakoirat ovat sellaisia ettei niille voi antaa pelkkää pikkusormea. Vievät varmasti mennessään. Mahtava rotu, jos tykkää kekseliäistä ja uteliaita pikkukoirista.
   A-pentue on meidän ensimmäinen eikä tälle vuodelle ole suunnitteilla muita. Tulevaisuudessa kyllä. Oikein hienoa viikonloppua! Sopii olla ilman muuta yhteydessä.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa, kun jätit tassunjälkesi!

Suositut tekstit