Mia

Sain ensimmäisen oman koirani vasta aikuisiällä. Nybygårds Klurige Kåre muutti meille 2009. Tarkoituksena oli hankkia kiva lemmikki ja perheenjäsen, josta saisin seuraa ja kaverin pitkille kävelylenkeille. Pian huomasin kuinka loistava ja kiehtova otus koira onkaan. Aloin perehtyä ja syventyä koiramaailmaan yhä enemmän. 2012 meille tuli Viggo ja ajatus kasvatustyöstä alkoi vähitellen itää. Kävin kasvattajakurssin keväällä 2015 ja kennelnimi Winterhearts myönnettiin minulle kesällä 2015.

Tavoitteenani on kasvattaa pihakoiria niiden alkuperäistä tyyppiä kunnioittaen. Koirien terveys ja luonne ovat minulle etusijalla. Tulen panostamaan ja käyttämään aikaa siihen, että pennut löytävät niille sopivat kodit. Haluan tutustua pennuista haaveileviin henkilökohtaisesti ja kutsunkin perheet vieraisille, jotta voimme tutustua puolin ja toisin.

Pentusuunnitelmista ilmoitan blogissani. Tiedusteluja ja kysymyksiä saa laittaa sähköpostitse aina. Koirat ovat osa perhettämme. Niin isot kuin pienet jakavat kanssamme normaalin arjen ja sitä kautta pennutkin tottuvat erilaisiin ääniin ja ihmisiin. Luovutan pennut aina sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina Kennelliiton sopimuksella.

Olen Suomen kennelliiton ja Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n jäsen. Olen myös allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja tekstiiliartesaani. Olen aina ollut kiinnostunut historiasta ja harrastan keskiajan elävöittämistä Suomen keskiaikaseurassa.
Suositut tekstit